May

2. Dönem 2. Yazılı tarihleri için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız..

May

Okulumuz İngilizce Zümresi tarafından düzenlenen SnapWords yarışması tüm sınıflarımızın katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimiz bu etkinlikle hem eğlendi, hem öğrendi. Yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Nis

Akıl ve Zeka Oyunları Maltepe İlçe turnuvasında Mangala alanında okulumuz adına yarışan öğrencilerimizden Elif YAŞARYILDIZ Maltepe İlçe 1.si, Reversi yarışmasında okulumuz adına yarışan Elif Nur ÇELİK ise İlçe 2.si olarak bizleri gururlandırdılar. Her ikisi de ilçemizi İstanbul finalinde temsil etmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..

Nis

Hedef LGS 2024 Kariyer Buluşmaları kapsamında İç Mimar Elif Betül SAYILIR 8. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Mesleği hakkında bilgiler verdi, öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Kendisine teşekkür ederiz..

Nis

Okulumuz İngilizce zümresi tarafından kelime ezberlemeyi eğlenceli ve daha aktif hale getirebilmek için okulumuzda sınıflar arası İngilizce Kelime Yarışması düzenlenmiştir. 5. sınıflar arasında 5-A sınıfı, 6. sınıflar arasında 6-C sınıfı, 7. sınıflar arasında 7-A sınıfı, 8. sınıflar arasından 8-A sınıfı birinci olmuştur. Birinciler Okul Müdürümüz Ayşenur EFİR tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz..

Nis

Yazar söyleşileri kapsamından kıymetli yazarımız Ayşe KAYA'yı misafir ettik. Kitapların sosyalleşmemizdeki yeri konusunda söyleşimizi gerçekleştirdik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz..

Nis

İlk Yardım Eğitmeni Yasemin KELEŞ tarafından öğrencilerimize Teorik ve Pratik İlk Yardım eğitimi verilmiştir..

Mrt

Maltepe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Mehmet Akif Ersoy  Ezbere Şiir Okuma Yarışmasında Hafızlık Hazırlık sınıfı öğrencimiz Hacer Sahra ÇİFTÇİ Maltepe 1.si olmuştur. Emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Birgül CANGİR ve diğer Türkçe zümresi öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencimizi tebrik ederiz..

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir yazma yarışmasında Maltepe 1.si olan öğrencimiz Elif Nur ÇELİK'i tebrik eder, başta Türkçe Öğretmeni Birgül CANGİR olmak üzere Türkçe zümresi öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Mrt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından 8. sınıflarımıza yönelik sınav kaygısı, dikkat ve odaklanma konulu seminer düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz Matematik Zümresi tarafından gerçekleştirilen Pi Günü etkinliklerinde emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz..

Mrt

Okulumuz Gezi, Turizm ve Tanıtma Kulübünün düzenlediği Kidzania Gezisinde öğrencilerimiz hem eğlendi, hem öğrendi..

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliklerinde görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Yazar Mikail OKUMUŞ tarafından okulumuzda Namaz Bilinci ve Peygamber Sevgisi konuları hakkında söyleşi ve imza günü etkinliği yapılmıştır.