Ock

Okulumuz Zeka Oyunları Kulübü öğretmenleri tarafından düzenlenen Mangala&Reversi Turnuvasının elemeleri başlıyor. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz..

Ock

Kariyer günleri kapsamında Tıp fakültesi öğrencileri Huri Nur Coşkun ve Şükriye Zeynep Kuralay'ı okulumuzda misafir ettik. 8. sınıf öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşarak öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Ock

Hedef LGS 2023 kapsamında tüm sınıflarımızda yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Okulumuz Din Kültürü Zümresi tarafından düzenlenen Salavat-ı Şerife Okuma yarışmasına katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Ock

8. sınıf öğrencilerimizle Hedef LGS 2023 kapsamında Kartal Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettik. Hem okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizle buluştuk hem de okul hakkında bilgi aldık. Bu ziyareti düzenleyen Duran KÜÇÜK ve Sema GÖKÇEGÖZOĞLU öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Ara

Hedef LGS 2023 projesi kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencileri okul tanıtımı için Maltepe Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiler. Okulun eğitim-öğretimi, etkinlikleri, projeleri hakkında bilgi aldılar..

Ara

Okulumuzda Cuma gününe özel ikramlar için velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Ara

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerimiz hatim partisi yaptılar. Emeği geçen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Ara

Okulumuz ilçede düzenlenen 6. sınıflar Yakan Top yarışmasında Maltepe 2. si olmuştur. Beden Eğitim Öğretmenimiz İlkay KOÇ' u ve turnuvaya katılan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Hedef LGS 2023 projesi kapsamında okulumuzda 8. sınıflar için deneme sınavı yapıldı.

Kas

Tarihimi Seviyorum adlı projemizde öğrencilerimiz ALPARSLANIN AKINCISI isimli kitapları dönüşümlü olarak okuyacaklardır. Böylece tarihteki olayları, tarihi şahsiyetleri yakından tanıyacaklardır.

Kas

Öncü Şahsiyetler Kulübü  öğrencilerimizle 17 Ekim İmam Hatip Okullarının 2. açılış yıldönümünde Mahmud Celaleddin ÖKTEN hocamızı, Ahmet Tevfik İLERİ bakanımızı, Adnan MENDERES başbakanımızı tanıdık, tarihimizi öğrendik..

Nis

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil projesi kapsamında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimiz için hazırladığımız İngilizce-Arapça yabancı dil sınıfımız eğitim için hazır..

Mrt

22 Mart günü Birleşmiş Milletler tarafından 1993 yılında "Dünya Su Günü" olarak ilan edilmiştir. Bugünün amacı; temiz ve güvenli suya erişememe konusuna dikkat çekmek ve küresel su kriziyle mücadele etmek için harekete geçilmesi gerekliliğini vurgulamaktır.

Bu gününün anlam ve önemine uygun öğrencilerimiz pano ve kısa video çalışması yapmışlardır.

Şbt

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmenleri Fatma KIVRAK ERGÜN eşliğinde Celebrations ünitesiyle bağlantılı olarak kostüm partisi düzenlediler..