Mrt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından 8. sınıflarımıza yönelik sınav kaygısı, dikkat ve odaklanma konulu seminer düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz Matematik Zümresi tarafından gerçekleştirilen Pi Günü etkinliklerinde emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz..

Mrt

Okulumuz Gezi, Turizm ve Tanıtma Kulübünün düzenlediği Kidzania Gezisinde öğrencilerimiz hem eğlendi, hem öğrendi..

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliklerinde görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Yazar Mikail OKUMUŞ tarafından okulumuzda Namaz Bilinci ve Peygamber Sevgisi konuları hakkında söyleşi ve imza günü etkinliği yapılmıştır.

Mrt

Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda öncelikle öğrencilerle birlikte Deprem Farkındalığı oluşturmak adına videolar izlendi. Herhangi bir afet durumunda okulumuzu en kısa zamanda boşaltabilmek için bir deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında ara tatilde öğrencilerimizin 1. dönem konularındaki eksikliklerini tamamlamaları için düzenlenen soru çözüm kampında öğrencilerimiz branş öğretmenlerimizin yardımlarıyla anlamadıkları konularda soru çözmüşler ve tekrar yapma fırsatı bulmuşlardır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında okulumuz 7. sınıf öğrenci velilerine yönelik LGS ve DYK süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Şbt

Okullar arası Yakantop turnuvasında okulumuz Maltepe 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özlem BÖLEK'i tebrik ederiz..

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınıf Ders Programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemini başarılı bir şekilde bitiren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz..

Ock

8. sınıf LGS öğrencilerimizin velileri ile tüm ders öğretmenlerinin katılımıyla genel değerlendirme toplantısı ve deneme analizi yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerimizin sosyal, sportif, sanatsal ve genel yeteneklerini artırıp geliştirmek amacıyla düzenlenen faaliyet haftasında biz de okul olarak etkinlikler yaptık.

Matematik ve Türkçe Zümresi iş birliği ile düzenlenen Bir Kelime Bir İşlem Yarışmasında 6/A ve 5/C sınıfları birinci olmuşlardır.

Sosyal Bilgiler ve Din Kültürü Zümresi tarafından yapılan sınıflar arası bilgi yarışmasında kazanan sınıflar 5/B, 6/B ve 7/B olmuştur.

5/B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni Duran Küçük ve Kuran-ı Kerim öğretmeni Sümeyra Orhan rehberliğinde Şehit Murat Naiboğlu İmam Hatip Ortaokulunda ok atma etkinliğine katıldılar.

İngilizce Zümresi tarafından düzenlenen "Snapwords" etkinliğinde 6/A sınıfından Zeliha HALİLOĞU 1., 6/A sınıfından Meryem ÖT 2. ve 7/B sınıfından Zehra Betül KAPICI 3. olmuştur..

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Etkili Çalışma Yöntemleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ock

Hedef LGS 2024 İl Genel Toplantısı Zeytinburnu Kız Anadolu Lisesi'nde yapıldı.