Ock

ÇEDES kapsamında Yardımseverlik ve Merhamet temalı Filistin Yararına düzenlediğimiz kermesimizde emeği geçen Meslek Dersleri öğretmenlerimize ve el emekleri ile katılım sağlayan bizzat gelip tüm gün bizlerle çalışan velilerimize çok teşekkür ederiz..

Ock

ÇEDES kapsamında Aralık ayı etkinliğimizde Filistin Gazze konulu Kardeşlik Yardımseverlik ve Merhamet Temalı programımız gerçekleşmiştir. Emeği geçen Meslek dersleri zümresi ile Hafızlık Hazırlık sınıfı öğrencilerimize ve sınıf öğretmenleri Duran KÜÇÜK e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerine Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği Nezaket ve Görgü Kuralları Adab-ı Muaşeret eğitici eğitimi verildi.

Ara

Hedef LGS 2024 Okul Tanıtımları kapsamında 8. sınıflarımızla proje okulu olan Kartal Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi ziyaret edildi.

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Etkili Soru Çözümü semineri verildi.

Ara

Okulumuz Matematik Zümresi tarafından düzenlenen Matematik Evi gezisinde öğrencilerimiz günlük hayattaki matematiğin gerçek, eğlenceli ve ilginç taraflarını farkedip, Altın Oran'dan, Da Vinci Köprüsü'ne, kanalizasyonda kapağındaki sırra, Mimar Sinan'ın muhteşem fikirlerinden, perspektife matematiğin gizemli yolculuğuna çıktılar..

Kas

Mezun öğrencilerimizden Maltepe Fen Lisesi'ni kazanan Azra ERMİŞ 8. sınıf öğrencilerimize LGS hazırlık sürecinde nasıl çalıştığı, nelere dikkat ettiği hakkında bilgiler verdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında hazırlanan programımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, programa katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz..

Nice 100 yıllara..

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü kapsamında Sivil Savunma ve Afete Hazırlık Kulübü olarak okulumuzda düzenlenen etkinlikle öğrencilerimizin "Afete Hazırlık" farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amaçlanmıştır.

Ekm

Hedef LGS 2024 kapsamında kurulan Akademik Takip Komisyonumuz çalışmalarına başladı.

Ekm

Okulumuz 6/B ve 7/B sınıfları Maltepe İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler..

Ekm

ÖNDER İmam Hatip Mensupları ve Mezunları Derneği 5/B hafızlık sınıfı öğrencilerini misafir ettiler ve kahvaltı ikramında bulundular.

Arkasından Sultan Ahmet Camii'nde öğle namazını cemeatle kıldılar ve Sultan Ahmet Camii Baş İmamı Hasan Kara Hocamız öğrencilerimizle hasbihal ettiler.

Ekm

Okulumuz 8. sınıf velilerine Rehber Öğretmenimiz İsmail ÇÖREKÇİ tarafından LGS bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Ock

Hedef LGS 2023 kapsamında düzenlenen kış kampı programımız başladı. Konu anlatımları ve soru çözümleriyle öğrencilerimizi sınava hazırlıyoruz..

Ock

8. Sınıf öğrencilerimiz ve derslerine giren öğretmenleri kahvaltı etkinliğinde buluştu.