Ayşenur EFİR - Okul Müdürü

İstanbul doğumlu olan Ayşenur EFİR, İlk ve ortaöğrenimini İstanbul da tamamladı.
1988 yılında Kadıköy İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.

1994 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri Edebiyat Bölümü/Arap Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalını tamamladı.

1994-1997 yıllarında Maltepe İmam Hatip Lisesinde Arapça öğretmeni olarak çalıştı.

1997 yılında İstanbul-Pendik Ercan Görür İlköğretim okuluna sınıf  öğretmeni olarak atandı.

2002-2011  yıllarında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

2011-2014 yılları arası  50.Yıl Besim Kadırgan İlköğretim Okulunda  Müdür yardımcılığı yaptı.

2014 yılında alan değişikliği ile Arapça branşına geçti ve  Şehit İbrahim Cengiz İmam Hatip Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2015 -2020 tarihleri arasında  Şehit İbrahim Cengiz İmam Hatip Ortaokulunda müdür olarak çalıştı.

Haziran 2020 tarihinde Şehit Sevgi Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokuluna müdür olarak atanmış olup, halen görevine devam etmektedir.

Ayşenur EFİR,  Arapça ve İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk annesidir.